Діяльність волонтерів в ОХМАТДИТ

Звіти, запитання, пропозиції

Діяльність волонтерів в ОХМАТДИТ

Сообщение Тетяна Журавель » 26 фев 2010, 19:45

Інформуємо про те, що наші волонтери роблять на базі Всеукраїнської дитячої лікарні
Будьте реалистами - требуйте невозможного!!!
Тетяна Журавель

Re: Діяльність волонтерів в ОХМАТДИТ

Сообщение Катя » 27 фев 2010, 19:43

В понеділок 1.03.2010 йдемо зустрічати весну до діток у лікарню :D . Готуємо заняття з орігамі та настільними розвивальними іграми. Будут присутні нові волонтерки Катя та Оля.
Пе.Ес. ;) Дівчатка у нас все вийде. Адже варто тільки прагнути дарувати свою турботу, і неодмінно все буде виходити!!!!
Катя

Сообщение Тетяна Журавель » 28 апр 2010, 21:40

Катя, Соня, дівчатка, певний час тому форум з технічних причин не працював декілька днів і після того зникла дуже важлива інфа - ваші останні звіти про роботу волонтерів в ОХМАТДИТ!
Доречі, я виявила, що ще у декількох темках зникли повідомлення останні... Нприклад, про рекламу у маршрутках про збір коштів для Богданчика і т.д.....
Будь ласка, поновіть звіти. Я дуже сподіваюся, що у Вас залишилась інфа в електронному вигляді. Якщо ні, то напишить хоча б коротко. Я думаю, що всім буде цікаво дізнатися, що відбувається в лікарні, чим займаються там волонтери! Дякую!!!
;) :!:
Будьте реалистами - требуйте невозможного!!!
Тетяна Журавель

Сообщение Татьяна Л. Лях » 30 апр 2010, 10:05

Тетяна Журавель писал(а):Катя, Соня, дівчатка, певний час тому форум з технічних причин не працював декілька днів і після того зникла дуже важлива інфа - ваші останні звіти про роботу волонтерів в ОХМАТДИТ!
Доречі, я виявила, що ще у декількох темках зникли повідомлення останні... Нприклад, про рекламу у маршрутках про збір коштів для Богданчика і т.д.....
Будь ласка, поновіть звіти. Я дуже сподіваюся, що у Вас залишилась інфа в електронному вигляді. Якщо ні, то напишить хоча б коротко. Я думаю, що всім буде цікаво дізнатися, що відбувається в лікарні, чим займаються там волонтери! Дякую!!!
;) :!:

І ще фотки викладіть на сайт... У мене багато організацій запитують про такі фотки - подивтися...і не боятися роботи з онкохворими)))
З Вами бігла волонтерськими стежками я, Тетяна Леонідівна Лях
Татьяна Л. Лях

Вернуться в Діяльність волонтерів у лікарнях